Padlizsánkrém recept

Hamarosan elérkezik a padlizsánszezon, melyet mi ezzel az isteni padlizsánkrém recepttel ünneplünk.

 

Hozzávalók

  • 4 db padlizsán
  • só, őrölt bors
  • 0,5 dl olívaolaj
  • 3 ek majonéz
  • 5 gerezd zúzott fokhagyma
  • 1 kk balzsamecet
  • körömnyi összevágott vöröshagyma

Elkészítés

A padlizsánokat megmossuk, és egészben rátesszük egy sütőlapra. Egy órán keresztül sütjük. A héjukat lehúzzuk, és a húst egy turmixgépbe tesszük. A maradék hozzávalókat beletesszük, és krémesre turmixoljuk. Pirítóssal tálaljuk.

 

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot. Köszönjük.

Forrás: femcafe.hu


Készíts ingyenes honlapot Webnode